Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Diverse Gadgets HiTZONE Kostymer
1920 og Gatsby 1950 1960 og Hippie 1970 og Disco 1980 og 1990 Barn og Tenåring Bart og Skjegg Burlesque Doktor og Sykepleier Dyr og Insekt Engler og Demoner Eventyr Funny og Utdrikningslag Gull og Sølv Halloween Hatteparty Hawaii og Reggae Historisk Jul og Nyttår Kjendiser,Film og Hollywood Klovner Kontaktlinser Make up Maskerade Militær og Marine Nasjonaliteter Oktoberfest Partyutstyr Parykker Pirat Politi,Røver og Superhelter Rainbow og Pride Secound Skin Skole og Utdanning St.Patrick`s Day Stand Out Suits Steam Punk Strømper og Hansker Tutu Skjørt UV og Glow Party Ville vesten
Utleie - Take-Away Bekledning Luftvåpen 4,5mm. og Utstyr Paintball
Granater Miner Remote Gjenbruksball Ball Bane Luft/Co2 Løp Magasiner Markører Maske Oppgradering Reservedeler Røykbluss
Signalpistol og Tilbehør Softgun
Batterier og Ladere Gass / Co2 / Luft Granater og Miner Granatkastere Grip & Støttebein Hagler - Magasin Kolber Kuler Løp og Utstyr Pistol - Magasiner Pistoler Rails og Tilbehør Revolver - Magasin Rifle - Magasin Rifler Sikter og lykter Sniper Sniper - Magasin Våpendeler
Spillerutstyr

Promillebrille

Varenummer: 20002

Lei profesjonelle promillebriller hos oss. Med 1,8 - 2,5 i promille, så er du i rimelig ubelanse med disse brillene!
Perfekt for ditt eget event hjemme i hagen, jobb, hytten eller andre steder.

NOK 200,00

Profesjonelle promillebriller formet som skibriller og er veldig behagelig å ha på seg, men ubehagelig å gjøre oppgaver med.
Fantastisk til å lage ditt private event og tips som trillebårkjøring, Teambuilding med ulike oppgaver, fotball eller andre sportsaktiviteter, lager disse brillene mye moro. Ikke alltid man trenger mange briller får å lage ett event, men spørs litt hva du finner på.
200,- pr. brille.
Innlevering neste dag. Trenger man brillene over lengre tid eller f.eks. en hel helg. Ta kontakt.

Trenger du dette sendt til en annen del av Norge så tar vi 400,- for tur-retur på forsendelsen. Velg dette produktet (1 stk.) ved din bestilling.
NB. Husk å skriv oss en melding hvilken dato du ønsker utstyret.

Fremgangsmåte for å få dette tilsendt:
Bestill det antall briller du skal ha minimum 1 uke før du skal ha det og velg produktet tur-retur 400,- Bestillingen din er kun en forespørsel. Vi behandler den og bekrefter deg på e-post. Når alt er klart trekker vi kortet og krediterer den automatiske frakten som kommer i nettbutikken på 169,- og du blir kun trukket for antall briller og tur-returfrakt. Det kommer ingen tillegg på de dager vi må låse av brillene til transport og man beholder brillene hele helgen.
Vi derimot forlanger at brillene blir sendt i retur førstkommende Mandag etter utleiehelgen slik at de rekker tilbake i god tid før påløpende helg starter.
Hvis ikke innlevert til Post førstkommende Mandag og brillene ikke rekker frem før helgen vil en ny helg faktureres. Hvis forsendelsen er levert inn Mandag og de ikke rekker frem pågrunn av forsinkelser hos Postvesen, faller skyld på Posten og ikke leietager.

Våre tur-retur fraktsedler er med sporing og forsikring.

Fremgangsmåte for å hente i butikk hos oss eller våre samarbeidspartnere:
Bestill det antall briller du skal ha. Velg deretter postoppkrav når du går til betaling . Bestillingen din er kun en forespørsel. Vi behandler den og bekretfer deg på e-post. Du betaler i kassen ved utlevering og vi krediterer postoppkrav beløpet som ikke er nødvendig ved henting i butikk.

Du får den utlevert hos ED Sport (Kostymebutikken) på Åsane Storsenter - Bergen

Den fås også hos våre samarbeidspartnere, gi beskjed om bestillingen skal sendes til dem. Eller bestill direkte.

HiTZONE - Amfi Os
Prestegardskogen 2B
5200 Os
Tlf: 99 55 49 55
E-post: os@hitzone.no

WEB: https://hitzone.no/amfi-os

HiTZONE - Bergen
Michael Krohns gate 30
Tlf: 416 75 600
E-post: bergen@hitzone.no

WEB: https://hitzone.no/bergen

I SAMME KATEGORI