Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Kostymer
1920 og Gatsby 1950 1960 og Hippie 1970 og Disco 1980 og 1990 Barn og Tenåring Bart og Skjegg Burlesque Doktor og Sykepleier Dyr og Insekt Engler og Demoner Eventyr Funny og Utdrikningslag Gull og Sølv Halloween Hatteparty Hawaii og Reggae Historisk Jul og Nyttår Kjendiser,Film og Hollywood Klovner Kontaktlinser Make up Maskerade Militær og Marine Nasjonaliteter Oktoberfest Partyutstyr Pirat Politi,Røver og Superhelter Rainbow og Pride Secound Skin Skole og Utdanning St.Patrick`s Day Stand Out Suits Steam Punk Strømper og Hansker Tutu Skjørt UV og Glow Party Ville vesten
Bekledning Luftvåpen 4,5mm. og Utstyr Paintball Signalpistol og Tilbehør Softgun
Batterier og Ladere Gass / Co2 / Luft Granater og Miner Granatkastere Grip & Støttebein Hagler - Magasin Kolber Kuler Løp og Utstyr Pistol - Magasiner Pistoler Rails og Tilbehør Revolver - Magasin Rifle - Magasin Rifler Sikter og lykter Sniper Sniper - Magasin Våpendeler
Spillerutstyr

Om oss


Selskapet ble grunnlagt i 2003 og drives med erfaringer fra miljøet siden 1993. Softgunweb.no sine varer finner du i ED Sport sin butikk på Åsane Storsenter - Bergen og ED Sport - Kristiansund. edsport.no er fokusert som nettbutikk for å kunne tilby alle i Norges land våre produkter. Dette gjør vi med en topp moderne nettbutikk som passer alle visningsformater. Vi har ett stort apperat klare til å ta i mot ordre fra deg.

ED Sport AS - en spesialbutikk innen Softgun også hetende Airsoft, Luftvåpen, Paintball og alt tilbehør og utstyr tilknyttet denne sporten. ED Sport har også en rekke eierskap i andre Norske nettbutikker som nå i 2019 har kommet alt under en nettbutikk - edsport.no. Dette er hovedsaklig gadget og kostymer som har sin spesielle historie hvorfor det ble ED Sport produkter.
ED Sport har i alle år drevet egne sentre og levert til mange av landets aktivitetssentre og Paintballparker. Veldig tidlig ble det etterspurt om vi kunne levere kostymer etc. Spesielt til Teambuilding og utdrikningslag. Etterhvert ble dette ganske ofte bestillt og volumet bygget seg opp. Derfor bestemte vi oss tidlig for å lage egen nettbutikk med gadget og kostymer. I dag vil du finne hele dette utvalget under edsport.no.


Hvorfor vi selger de produkter vi gjør:

Edsport.no er spesialisert på en rekke kjente lisenser av originale våpen. En spesialitet som sikrer at produktene har vært gjennom kvalitetskontroll før salg. F.eks. en Colt Softgun rifle utvikles mellom  selskapet Colt, produsent og fabrikk. Når ferdig utformet produkt skal produseres bruker man kjente fabrikker som KWC, KJW, G&G, King Arms osv.. På denne måten så vet vi at produktene produseres på fabrikker som er velkjent med produksjon av replica våpen og at vi har en ansvarlig produsent som foretar kvalitetskontroll ovenfor selskapet som eier merkenavnet.

edsport.no deltar også i de store sammenhenger der vi både besøker fabrikker i Kina, fører strategi ovenfor ansvarlige produsenter og deltar på møter sammen med både produsenter og fabrikker. Det er viktig å delta i alle ledd da vi har mulighet å opplyse om vårt lands regler, hva våre kunder ønsker, klimautfordringer i forhold til matrialvalg etc.

Det samme gjelder hvilket Paintball, Airsoft kuler vi skal selge. Hva gass vi skal selge osv. Istedenfor å ta inn alt mellom himmel og jord. Er vi nøye på innkjøpssiden at vi tar de produkter vi mener er de beste. Ett produkt kan også endre seg kvalitetsmessig. Dette kan skifte av eiere etc. Og hvis vi oppdager negativ endring i kvalitet, så er det farvel fra oss til det produktet.
Det skal være trygt å handle hos oss!

Fra vårt besøk med Mikhail Kalashnikov