Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Selskapet ble grunnlagt i 2003 og drives med erfaringer fra miljøet  siden 1993.
ED Sport - Kristiansund. edsport.no er  fokusert som nettbutikk for å kunne tilby alle i Norges land våre  produkter.
Dette gjør vi med en topp moderne nettbutikk som passer alle  visningsformater. Vi har ett stort apperat klare til å ta i mot ordre  fra deg.

ED Sport - en spesialbutikk innen Softgun også  hetende Airsoft, Luftvåpen, Paintball og alt tilbehør og utstyr  tilknyttet denne sporten.
ED Sport har i  alle år drevet egne sentre og levert til mange av landets  aktivitetssentre og Paintballparker. Veldig tidlig ble det etterspurt om  vi kunne levere kostymer etc. Spesielt til Teambuilding og utdrikningslag.

Hvorfor vi selger de produkter vi gjør:

Edsport.no  er spesialisert på en rekke kjente lisenser av originale våpen. En  spesialitet som sikrer at produktene har vært gjennom kvalitetskontroll  før salg. F.eks. en Colt Softgun rifle utvikles mellom  selskapet Colt, produsent og fabrikk. Når ferdig utformet produkt skal produseres bruker  man kjente fabrikker som KWC, KJW, G&G, King Arms osv. På denne  måten så vet vi at produktene produseres på fabrikker som er velkjent  med produksjon av replica våpen og at vi har en ansvarlig produsent som  foretar kvalitetskontroll ovenfor selskapet som eier merkenavnet.

Edsport.no  deltar også i de store sammenhenger der vi både besøker fabrikker hovedsakelig i Europa, USA og Kina, fører strategi ovenfor ansvarlige produsenter og deltar på møter  sammen med både produsenter og fabrikker. Det er viktig å delta i alle  ledd da vi har mulighet å opplyse om vårt lands regler, hva våre kunder  ønsker, klimautfordringer i forhold til materialvalg etc.

Det  samme gjelder hvilket Paintball, Airsoft kuler vi skal selge. Hva gass  vi skal selge osv. Istedenfor å ta inn alt mellom himmel og jord. Er vi  nøye på innkjøpssiden at vi tar de produkter vi mener er de beste. Ett produkt kan også endre seg kvalitetsmessig. Dette kan være skifte av eiere, endring av matriale etc. Og hvis vi oppdager negativ endring i kvalitet, så er det farvel  fra oss til det produktet.

Det skal være trygt å handle hos oss!